(untitled) (Conference Zone, 2022)
ushbu maqolada kasbiy malaka oshirish jarayonida metodistning androgogik kommunikativ, metodik ishlarini taxlili kompetentsiyasini rivojlantirish va nazariy bilimlarini amaliyotga tatbiq etish yo’llarini o’rganadilar, bo’shliqlarini to’ldiradilar, markaz professor-o’qituvchilar va tinglovchilar bilan o’zaro tajriba almashadilar va bu yo’nalishda ijodiy ishlarni bajaradilar, amaliyotga joriy etish yuzasidan zaruriy metodik materiallar haqida fikrlar yuritilgan.