(untitled) (Conference Zone, 2022)
Hozirgi texnika-texnalogiya asrida hayotimizni ilg’or texnalogiyalarsiz tassavur qila olmaymiz. Ayniqsa bunday texnalogiyalar pedagogika sohasida juda ko’p ishlatilmoqda. Ushbu maqola, xorijiy ilg’or pedagogik texnologiyalar va ularning talabalar bilimini oshirishdagi ahamiyatini yoritib beradi.