(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ta’limiy oʻyin va mashgʻulotlarning bolalar hayotida qanday oʻrin tutishi va ularning tarbiya usullariga koʻrsatadigan taʼsiri. Mashgʻulotlarning nutq oʻstirishdan ahamiyati haqida bayon etiladi.