(untitled) (Conference Zone, 2022)
Mazkur maqolada kompyuter terminlarining derivatsion tadqiqikompyuter lingvistikasi jahon tilshunosligida AKT terminlarini tartibga solish ishlari, milliy tilshunosliklarda AKT terminlarining lingvistik, leksikografik, semantik va tarjimaviy xususiyatlari haqida batafsil ma’lumotlar berilgan.