(untitled) (Conference Zone, 2022)
Махсус мослаштирилган бензинли двигателларда табиий газдан фойдаланиш уларнинг қувватини 10-20% га камайтиришга олиб келади. Лекин бу газ ҳаво билан осон аралашади, цилиндрларни бир ҳил аралашма билан тенг равишда тўлдиради, ишланган газлар таркибидаги заҳарли моддаларнинг миқдорини 50-60 % ва ёнилғи-мойлаш материалларига харажатларни 40 % га камайтиради. Шунингдек, двигателнинг ишлаш муддатини 30...40 % га оширишни ва кейинчалик таъмирлаш харажатларини камайтиришни таъминлайди.