(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada o‘zbek xalq og‘zaki ijodi qadim zamonlardan beri xalq orasida tarbiyaviy vosita sifatida qo‘llanilib kelinayotganligi va hozirga qadar o‘zbek tarbiyashunosligida xalq og‘zaki ijodining turli janrlariga bag‘ishlangan ilmiy tadqiqot ishlari hamda xalq og‘zaki ijodi asosida bolalarni ma’naviy-axloqiy tarbiyalash muhim ahamiyatga ega ekanligi haqida fikrlar bayon etilgan.