(untitled) (Conference Zone, 2022)
Бугунги кунимизнинг таниқли рассоми ва юксак илмий салоҳиятли олими, замонавий ўзбек рангтасвир санъатининг улкан намояндаси Рустам Худойберганов бўлиб, унинг ижодий фаолияти тўғрисида фикр юритиш , ёш авлод маънавияти , нафосат тарбияси соҳасида муҳим аҳамиятига эга.