(untitled) (Conference Zone, 2022)
Таълимни ташкил этиш мазмунининг ижтимоий моҳиятини ва педагогикага мансублигини ҳисобга олиб, уни бўлажак бўлажак жисмоний тарбия ўқитувчиси фаолиятига самарали татбиқ этиш мумкин.