(untitled) (Conference Zone, 2022)
мазкур мақолада Сайид Аҳмаднинг “Таашшуқнома” асарида вазн ва мавзу мутаносиблиги, унда истифода этилган номаларнинг вазн хусусиятлари таҳлил қилинган. Ўрни билан адабиётшуносликдаги мавжуд фикрларга муносабат билдирилди.