(untitled) (Conference Zone, 2022)
Fan va ta’lim taraqqiyotida, ta’limning tabiiy-ilmiy asosini biologik ta’lim tashkil etadi. Olimlarning ta’kidlashicha, biologik ta’limning asosiy maqsadi insonning sayyoradagi barcha tirik mavjudotlar bilan ularning rivojlanishining turli bosqichlarida o’zaro munosabatini tashkil etish va o’rganishdir. Zamonaviy qayta qurish sharoitida biologik ta’limning nafaqat tuzilishi va mazmuni o’zgarishi mumkin, balki biologik ta’limning eng muhim muammolari va ularni hal qilish yo’llari haqida savollar ham tug’iladi.