(untitled) (Conference Zone, 2022)
Maqolada ruhiy rivojlanishi sustlashgan bolalar lug’atining psixik rivojlanish bilan bog’liqligi, A. N .Gvozdevning nutq ivojlanishini bosqichlarga ajratgani va ruhiy rivojlanishi sustlashgan bolalar ,bilish jarayonlarining oziga xos jihatlari ajratib ko’rsatilgan.