(untitled) (Conference Zone, 2022)
Koxlear implantli bolalarda reablitatsiyaning ilk bosqichlarida korreksion pedagogik ishlari haqida yoritilgan. Xususan koxlear operatsiya jarayoni va bosqichlari haqida va uni korreksiyalash masalalari ochib berilgan.