(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada tayanch – harakati a’zolari falajlangan bolalar lug’atini rivojlantirish yo’llari, lug’at boyligini rivojlantirish jarayoni va lug’atni shakllantirish bo’yicha olib boriladigan ishlarning bosqichlari batafsil yoritilgan