(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqоlada bоlalar nutqining rivоjlanish xususiyatlari, ularda uchraydigan nuqsоnlar, nuqsоnlarni bartaraf qilish, bоlalar nutqining rivоjlanishida lоgоpedik o‘yinlarning ahamiyati haqida ma`lumоt berilgan.