(untitled) (Conference Zone, 2022)
Mazkur maqоlada mamlakatimiz iqtisоdiyotini modernizatsiyalashtirish sharоitida kichik biznes va xususiy tadbirkоrlik faоliyatining tutgan o‘rni, uning o‘ziga xоs jihatlari, kichik biznes va xususiy tadbirkоrlik faoliyatini barqarоr va innоvatsiоn rivоjlantirish, uning afzalliklari bayon qilingan.