(untitled) (Conference Zone, 2022)
Мақолада Янги Ўзбекистонда ёшларни тарбиялашда оила, маҳалла ва таълим муассасалари ижтимоий ҳамкорлигини такомиллаштириш йўллари ва тавсиялари берилган. Ижтимоий ҳамкорликни такомиллаштиришда, ёшларни оилага тайёрлашда инновацион технологиялардан фойдаланиш ёритиб берилган.