(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha tarbiya yoshdagi nutqida nuqsoni bo’lgan duduqlanuvchi bolalar og’zaki nutqini rivojlantirishning o’ziga hos hususiyatlari va Nutqning to’liq rivojlanmaganligiga ega maktabgacha tarbiya yoshidagi bolalar orasida me’yordagi tovushlar talaffuzini o’zlashtirishning asosiy jarayonlari yoritilgan.