(untitled) (Conference Zone, 2022)
Maqolada logopedik mashg’ulotlarda rivojlantiruvchi o‘yinlarni nutq nuqsoniga ega bo’lgan bolalarda qo’llashning ilmiy-nazariy asoslari yoritilgan. Maktabgacha yoshdagi bolalar hayotida o‘yin o’ziga xos xususiyatlari yoritilgan.