(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada alaliya nutq kamchiligining ta’rifi va tasnifi, uning turlari va kelib chiqish sabablari, olib boriladigan logopedik ishlar haqidagi ilmiy manbalar orqali tadqiq qilingan ma’lumotlar yoritilgan.