(untitled) (Conference Zone, 2022)
Maqolada maktabgacha yoshdagi eshitishda nuqsoni bo‘lgan bolalarda tevarak – atrof xaqidagi tushunchalarini shakllantirish xususiyatlari, maktabgacha yoshdagi eshitishda nuqsoni bo‘lgan bolalarda tevarak – atrof xaqidagi tushunchalarini hosil qilishda fikrlashning asosiy jarayonlari yoritilgan.