(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada eshitishida nuqsoni bо‘lgan о‘quvchilar bilan olib boriladigan korreksion ish va bunda ota-onalar roli va mavzuning ilmiy-nazariy asoslari yoritilgan.