(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada maxsus ta’limning eng dolzarb vazifalaridan biri bo’lgan maktabgacha yoshdagi kar bolalar nutqiy kommunikatsiyasini rivojlantirish korreksion pedagogik texnologiyalari va eshitish idrokini rivoojlantirish yo’llari ochib berilgan.