(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada maxsus ta’limning eng dolzarb vazifalaridan biri bo’lgan eshituvida nuqsoni bo‘lgan bolalarni maktabda o‘qishga va yozuvga tayyorlash jarayonini faollashtirish, ushbu muammo bo‘yicha O‘zbekistonda olib borilayotgan ilmiy izlanishlar borasidagi fikrlar yoritilgan.