(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada umumta’lim maktabi o’quvchilarida kuzatiladigan yozma nutq kamchiliklarini bartaraf etish pedagogik-psixologik va metodik muammo sifatida ochib berilgan. Xususan, umumta’lim maktabi o’quvchilari orasida kuzatiladigan o’qish va yozuvdagi kamchiliklarni bartaraf etish borasida ilmiy izlanishlar tahlili yoritilgan.