(untitled) (Conference Zone, 2022)
Sanoatlashtirish fizika tomonidan boshqariladi. 1800-yillarda termodinamika qonunlarini ishlab chiqildi, bu sanoat inqilobini, bug‘dvigatelini va mashina asrini berdi, insoniyat tarixidagi eng buyuk inqiloblardan biri bo‘ldi. Keyin fiziklar elektr va magnitlanishdan generatorlar, radio va televizorning elektr inqilobini berdi, keyin esa kvant nazariyasi qonunlarini ishlab chiqildi, bu bizga tranzistor, kompyuterlar, internet, va lazerlarning rivojlanishiga olib keldi.