(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi nutqida nuqsoni bo’lgan bolalani maktab talimiga tayyorlash masalasi ko’rib chiqiladi, shuningdek, maktabgacha yoshdagi bolalarning yozish va o’qish ko’nikmalarining psixologik va pedagogik jihatlari tahlil qilinadi.