(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqola orqali maktabgacha yoshdagi rinolalik bolalar nutqidagi nuqsonlarni bartaraf etishda logopedik ta’sir o’tkazish metodlari haqidagi bilimlarga ega bo’lish mumkin