(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada zaif eshituvchi oʻquvchilarni kognetiv va nutqiy malakasini rivojlantirish xususiyatlari va eshitishidanuqsoni bo’lgan bolalarda og’zaki va yozma nutq shakllanishi bo‘yicha horijda olib borilayotgan ilmiy izlanishlar borasidagi fikrlar yoritilgan.