(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ta’minot zanjirining tarmoq tuzilishi. Logistika tarmog’i konfiguratsiyasi, ya’ni. tarmoq strukturasini qurish ta’minot zanjirlarini optimallashtirish yo’nalishlaridan biridir. Yerdan tabiiy resurslarni qazib olish va mahsulot ishlab chiqarishdan tortib, uni iste’mol qilish joyigacha bo’lgan butun zanjirni qamrab olish juda qiyin vazifa bo’lib, uni amalga oshirish har doim ham kiritilgan investitsiyalarni oqlamaydi [1-3].