(untitled) (Conference Zone, 2022)
Zamonaviy omborlarda qadoqlash muhim rol o‘ynaydi, chunki qadoqlash logistika zanjiridagi xarajatlarga va umuman uning ishlashiga katta ta’sir ko‘rsatishi sir emas. Bu xarajatlar qadoqlash materiallari sotib olish, qo‘lda qadoqlash jarayonini tashkil etish yoki bu jarayonlarni avtomatlashtirish xarajatlaridan iborat va albatta, ishlatilgan qadoqlash materiallarining yakuniy yo‘q