(untitled) (Conference Zone, 2022)
ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi zaif eshituvchi bolalarni nutqida uchraydigan nuqsonlar va ularni korreksiyalash usullari hamda zaif eshituvchi bolalar nutqini rivojlantirish borasida ilmiy-tadqiqot olib brogan olimlar hususida so’z yuritiladi.