(untitled) (Conference Zone, 2022)
“Mirzo Ulug‘bek”, “Ulug‘bek xazinasi” tarixiy asarlarida o‘tmish voqeligini, o‘sha davr hayotini, tarixiy shaxslar siymosi asosli tasvirlangan. Tarixiy janr - tarixiy mavzudagi asarlar — adabiyot va san’atdagi asosiy janr yoki mavzulardan biri; tarixiy o‘tmish mavzuida yozilgan asarlar turkumi.