(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ta’minot zanjiri boshqaruvi boyicha taqdim etilgan SCM modeli bir-biri bilan chambarchas bog’liq bo’lgan uchta elementning kombinatsiyasi: ta’minot zanjirlarining tuzilishi, ta’minot zanjirlarida sodir bo’ladigan biznes jarayonlari va ta’minot zanjiri boshqaruvining tarkibiy qismlari (1-rasm).