(untitled) (Conference Zone, 2022)
maqolada qobiliyat masalasi , uning o’rgalishi ,olimlarning olib brogan tadqiqot ishlari va fikrlari , ijodiy qobiliyat muammosini jahon psixologlari tomonidan o’rgalilishi va yaratilgan ilmiy nazariyalar bayon etilgan .