(untitled) (Conference Zone, 2022)
Hozirgi kunda, Jismoniy madaniyat, jismoniy tarbiya, sport va xalq milliy o’yinlari umum maqsadga qaratilgan eng muhim pedagogik jarayondir. Shu sababdan bu jarayonlar ijtimoiy-iqtisodiy, ma’naviy-ma’rifiy hayot bilan chambarchas bog’lanib ketgan. Bu borada malakali kadrlar tayyorlash esa muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqola, jismoniy tarbiya va sport bo’yicha bo’lajak mutahasislarning ijodiy faoliyati tajribasini shakllantirishni yoritib beradi.