(untitled) (Conference Zone, 2022)
Maqolada O’zbekistonning raqamli dunyodagi o’rni, uning bu olamdagi ma’lumotlarining xavfsizlilik darajasi, ularni ximoya qilishning zaifligi va uning bir yechimi, yoshlarni axborot bilimlarini oshirish to’g’risida fikr yurutilgan.