(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada nutq kamchiligiga ega bo’lgan bolalar bilan logopedik mashg’ulotlarni tashkil etishda milliy ertaklarning ahamiyati, xalq og’zaki ijodini bola tarbiyasidagi va so’zlashuv nutqidagi roli haqida bayon etilgan