(untitled) (Conference Zone, 2022)
maqolada umumta’lim maktablarida logoped va ota-onalar hamkorlik ishlarini tashkil etishning pedagogik ahamiyati, nutqida nuqsoni bо‘lgan bolaning hayoti sifatini oshirish va muassasa, oila sharoitida rivojlantirish jarayonlari, shuningdek muassasaning pedagogik jamoasi nutqida nuqsoni bо‘lgan ota-onalarga yordam berish shakllari o’z aksini topgan.