(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada Amir Temurning o‘z qo‘shinini yig‘ishi va ta’minlashi tartibi haqida qisqa yoritilgan. Ushbu maqola Oliy va O‘rta maxsus ta’lim muassasalari talabalariga harbiy san’at sirlari bilan yaqindan tanishish uchun mo‘ljallangan.