(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикаси узлуксиз таълим тизимида инновацион технологияларидан унумли фойдаланиш, инновацион фаолиятни ташкил этиш, изчиллигини таъминлаш ҳамда уни аниқ мақсадга йўналтирилган ҳолда йўлга қўйиш масалалари борасида сўз юритилган