(untitled) (Conference Zone, 2022)
Maqolada o’quv jarayonida masofaviy ta’limdan foydalanish, uning afzalligi, elektron ta’limni tashkillashtirishda ishlatiladigan dasturiy ta’minotlar strukturasi, LMS tizimlari fuksiyalari va ularning taxlili, MOODLE tizimi va uning tarixi va o’qitish jarayonida MOODLE tizimidan foydalanishning dolzarbligi to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.