(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ушбу мақолада Ўзбекистонда олий таълим муассасаларида номарказлаштириш жараёнининг асосий йўналишлари атрофлича ёритилган. Олий таълим муассасаларининг академик, молиявий ва ташкилий-бошқарув соҳасидаги мустақиллигининг хусусиятлари очиб берилган