(untitled) (Conference Zone, 2022)
Bugungi kunda shiddati hayotimizni internet yoki ijtimoiy tarmoqlarsiz aslo tasavvur etib bo’lmasligini bilamiz. Aksariyat odamlarning faoliyati internet, ijtimoiy tarmoqlar va telegram kanallari orqali dunyoda sodir bo’layotgan kundalik yangiliklardan xabardor bo’lish, ularni bir-biriga uzatish bilan bog’liq. Barcha internet tarmoqlaridan foydalnuvchilarning o`zini asosiy sevimli saytlari va ijtimoiy tarmoqlari mavjud. Men bu ishda sizlarga ijtimoiy tarmoqlardan telegramm boti xaqda gapirib bermoqchimon