(untitled) (Conference Zone, 2022)
Maqolada O’zbekiston davlatchiligi tarixida aholi joylashgan yerlarni, dehqonchilik bilan mashg’ul vohalarni dushmandan himoya qilish, jamoaning ichki va tashqi munosabatlarini huquqiy rivojlantirish va nazorat qilish zarurati ilk davlat birlashmalari rivojlanishining boshlanishi qay tarzda bo’lganligi haqida so’z yuritilib, ba’tafsil yoritib berilgan.