(untitled) (Conference Zone, 2022)
bo‘lajak “Texnologiya” fani o‘qituvchilarining raqamli ta’lim muhitida ishlash bo‘yicha muhim kasbiy sifatlari shakllantirishda o‘quv kasbiy faoliyat maqsadini va mazmunini loyixalash hamda o‘qituvchilarining “kasbiy faoliyatga tayyorgarligi” kompetensiyasi kasbiy faoliyatni amalga oshirish layoqati kompetensiyasi haqida fikrlar bayon etilgan.