(untitled) (Conference Zone, 2022)
Makolada Ўzbekiston Respublikasining mamuriy konunchiligida kam aҳamiyatli mamuriy ҳukukbuzarlik uchun zhavobgarlik nazarda tutilgan normasi tadqik ethylgan. Ushbu Normaning қўllanilish shartlari ҳamda bu borada olimlar fikri va khorizh tajribasi taҳlil қilinib, nazariy khulosalar va konuncilikka ўzgartish kiritish bўyicha taklif bayon ethylgan