(untitled) (Conference Zone, 2022)
So’nggi yillarda maktabgacha ta’lim tizimini takomillashtirish, ta’lim – tarbiya mazmuni, shakli, vosita va metodlarini yangilashga aloxida e’tibor berilmoqda. Ayniqsa, davlatimiz rahbari tamonidan 2017 yilning 29 dekabr kuni «2017−2021 yillarda maktabgacha ta’lim tizimini yanada takomillashtirish chora-tadbirlari to‘g‘risida"gi1 qarorning qabul qilinishi ushbu soha rivojida salmoqli o’rin egalladi desak yanglishmagan bo’lamiz. Ushbu qarorda ham bolalrni har tamonlama sog’lom, barkamol etib ta’lim – tarbiya qilish masalalariga juda katta e’tibor qaratilgan.