(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada Respublikamizning ayrim hududlarida o’sadigan dorivor o’simliklarning tarqalishi ularni turlari , xalq xo’jaligidagi ahamiyatini organish yuzasidan tavsiyalar keltirilgan