(untitled) (Conference Zone, 2022)
o’quv motivi talabalarning o’qish faoliyatining asosini tashkil etadi.Motiv faoliyatga undovchi kuch hisoblanadi.Motiv va motivatsiya orqali ta’lim faoliyatida rivojlanish va o’sish yuqori bo’ladi. Ushbu maqolada o’quv motivlari va ularning xususiyatlari haqida fikr yuritiladi.