(untitled) (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada raqamli iqtisodiyotning qurilish iqtisodiyotida boshqaruvning an’anaviy va raqamli davrlardagi farqlari va ularning osish dinamikasi hamda raqamlashtirishning avzalliklari haqida fikr yuritiladi